1 januari 2012 startade vi också

Grand Hotel Lysekil

Vi tog över Lysekils mest eminenta hotell, tidigare Stadshotellet Lysekil. "Det är Lysekils vackraste hus och det finns otroligt mycket potential” sa vi båda till lokaltidningen Lysekilsposten vid övertagandet. Vi blev nödgade att byta namn och valde ett vi anser värdigt det vackra hotellet, Grand Hotel Lysekil. För oss handlar det om att förmedla upplevelse och ge våra gäster goda minnen. Vi vill ge den bästa servicen våra gäster förväntar sig och se till att vistelsen blir den bästa möjliga!


kopia av artikel publicerad på Lysekilspostens hemsida 11-12-01www.lysekilsposten.se.
Läs artikeln här >>

Restaurangen The Old House Inn

Vi driver sedan några år tillbaka den centralt belägna restaurangen The Old House Inn. Restaurangen ligger i samma fastighet som Grand Hotel Lysekil. The Old House Inn är inte bara en sommarkrog utan ett mysigt ställe där man kan träffas och umgås året om. Vi som krögare och även lysekilsbor är naturligtvis måna om att Lysekilarna också känner sig välkomna året om. Med härliga lokaler, det bästa läget i centrala Lysekil, vägg i vägg med anrika Grand Hotel, granne med en av Sveriges vackraste stadsparker, affärer och hamnen så tror vi att många kommer att trivas hos oss.

Restaurangen Luna Café

När vi flyttade tillbaka till Lysekil startade vi först Luna Café. Luna Café ligger precis vid infarten till Lysekil och är Lysekils första och enda spanska tapasbar. Restaurangen är numera öppen för alla sommartid och för slutna sällskap resten av året. På sommaren har vi bland annat spanska grillaftnar, Paellakvällar och Musseldagar i vår blommiga patio. Allt avnjutes med tonerna från vår spanske gitarrist.

Ni är alla varmt välkomna att besöka oss så vi kan bjuda er trivsel och minnen!

Om oss